Isporuka

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem www.fado-moda.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 10 radnih dana a najčešće i brže, u roku od 1-5 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskim službama (Post Expres, Dexpres). Porudžbine plaćate  prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

 

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose.

 

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 14 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona +381638144564 ili putem e-mail adrese: jovanovv@gmail.com.

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 

Isporuka u inostranstvo:

Ako je Vaše prebivalište na adresi koja se nalazi van teritorije Srbije, artikle iz naše ponude isporučujemo putem POŠTE SRBIJE kroz usluge POST-EXPORT, IZVOZ ROBE i POSTPAK. Vreme dostave pošiljke je do 10 radnih dana. Trenutno postoji mogućnost dostave u inostranstvo samo u određenim državama odnosno na teritoriji država Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Plaćanje poručene robe moguće je isključivo online platnim karticama, u lokalnoj valuti Republike Srbije. Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije . Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Troškovi dostave u gore navedene države, za sve porudžbine koji prelaze iznos od 150 eura u protivdinarskoj vrednosti po kursu Narodne Banke Srbije koji važi u trenutku plaćanja, se ne plaćaju, dok za porudžbine čiji je iznos manji od 150 eura, dostava se naplaćuje po važećom cenovniku Pošte Srbije, za ove vrste usluga.(www.posta.rs)

Važno obaveštenje

 Vremena isporuke robe u inostranstvo, prikazana na sajtu Pošte Srbije su informativnog karaktera i kompanija Fado Moda doo ne može snositi odgovornost za njihovu tačnost. Tokom sigurnosnih provera pošiljka može biti zadržana duže od očekivanog vremena, što odlaže planirano vreme dospeća. Prolongiranje vremena dostave je moguće i u sezoni godišnjih odmora, kada procesuiranje pošiljke može trajati duže od uobičajenog vremena. Svaka pošiljka može biti podložna lokalnim taksama i carini, zato je, za sve dodatne informacije, nužno kontaktirati nadležne carinske organe, date države. Preduzeće Fado Moda doo ne  može snositi odgovornost za, ovako nastale, uvećane troškove isporuke.

Potvrđivanjem porudžbine i klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore i slično možete nam se uvek obratiti emailom na:jovanovv@gmail.com ili telefonom: +38163 8144 564;
 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.